L’empresa

Des dels seus inicis, Gomplast s’ha desenvolupat de forma ininterrompuda, mitjançant un esforç permanent de superació tecnològica, comercial i de gestió, augmentant la seva presència, tant en el mercat nacional com en l’internacional, fins a situar-se en llocs d’avantguarda en tecnologia, qualitat, innovació i servei.

Experiència

Gomplast, s’ha especialitzat en el recobriment de rodets amb barreges pròpies de cautxú, poliuretà i fluoropolímers des de 1985. Els nostres més de 25 anys d’experiència i l’estreta col·laboració amb els nostres clients, tant consumidors finals com a fabricants de maquinària, ens ha permès acumular vasts coneixements de les aplicacions utilitzades en les indústries a les que prestem serveis.

Tecnologia

La innovació és la base del nostre creixement i un dels principals valors que defineix la filosofia de l’empresa, reflectint-se en la nostra forma de treballar i entendre les necessitats del mercat. El nostre departament de R D està equipat amb laboratoris de control de qualitat, investigació i aplicació, sent supervisat per un equip humà tècnicament especialitzat que s’ocupa del desenvolupament de noves formulacions i la millora de les actuals, per tal de donar resposta a les necessitats del mercat.

El constant intercanvi d’informació i experiències entre les empreses del grup, Mitex i Hannecard, així com la pertinença al GRTG (Global Roller Technologies Group) que Mitex ha creat juntament amb les multinacionals Katsura (Japó) i ROTADYNE (USA), amb més de 10 centres tecnològics a tot el món, ens permet disposar de més de 600 formulacions col·locant a Gomplast a l’avantguarda en la investigació de recobriments elastomèrics per rodets industrials.

Empresa global

Des dels seus orígens Gomplast ha estat una companyia amb vocació internacional conscient de l’existència d’un mercat global. Actualment Gomplast és una de les principals empreses a nivell mundial en recobriment de rodets i compta amb plantes de producció a Espanya, Pakistan i Xina. Així mateix forma part del grup Mitex-Hannecard, convertint a l’empresa en un poderós proveïdor amb una elevada capacitat de R D i de producció gràcies als seus més de 55 fàbriques i 10 centres d’investigació al voltant del món, dedicats exclusivament al recobriment de rodets

Flexibilitat

La nostra experiència i coneixement del mercat ens permet orientar les nostres formulacions a la millora del rendiment dels nostres rodets ia l’obtenció dels màxims nivells de qualitat, cobrint totes les aplicacions gràcies al nostre elevat grau d’adaptació als diferents tractaments i processos presents en tots els sectors als quals abastem.

Així mateix, els recursos, processos i activitats de Gomplast estan orientats sempre cap al client, el que ens permet respondre amb rapidesa i eficiència a necessitats urgents de les empreses que ens confien els seus rodets.