Gomplast Textile Division

Fórmules d’alta resistència a l’agressivitat química i tèrmica

Els principals fabricants de maquinària europeus ens confien els corrons pels seus equips principals. La cobertura global del grup Gomplast-Mitex-Hannecard compta amb més de 50 plantes de producció a tot el món que ens capaciten per oferir servei local a nivell mundial.

En la major part dels processos productius de la industria tèxtil, els recobriments elastomèrics juguen un paper essencial en el rendiment dels equips. Gomplast compta amb formulacions especialment dissenyades per a suportar l’alta agressivitat química i tèrmica dels banys dels trens de merceritzat i blanqueig, per obtenir la màxima eficiència en l’escorregut dels foulards d’acabats o per aconseguir l’equilibri desitjat entre encolat i escorregut a les encoladores de fil, entre d’altres avantatges.

Contacti amb Gomplast si té qualsevol dubte.

Que necessita millorar? Bombillamini

La seva necessitat de millora La solució de Gomplast Posició en máquina
Aplicar la cola de manera regular i homogènia, mantenint el corró sempre mullat. FILTEX CR (Superficie Microporosa) Segon escorredor del bany de les encoladores de fil.
Augment vida útil de rodets treballant amb tintes en base silicat. SILTEX Foulard de tintura.
Augment vida útil de rodets treballant amb aigua oxigenada i sosa càustica a 100ºC en barques tancades. TEXBLANK Impregnació, mercerització i blanqueig.
Uniformitat de l’escorregut en tot l’ample del NIP. TRIFLEX Alt escorregut.
Major eficiència en l’extracció de l’aigua romanent del teixit TRIFLEX. TRIFLEX Alt escorregut.
Uniformitat en la duresa des de 15 a 100ºC INDIGOM Indigo (tintura i fixació).

Gomplast Textile Division

Gomplast al món
Gomplast al món

imago_bottom