Corrons per la indústria del metall

Recobriments específics per un sector d’alta competitivitat

La gran diversitat de sectors i l’elevat nombre de tractaments i processos industrials presents a la Indústria del metall, en el marc d’un entorn molt competitiu i altament especialitzat, converteixen aquest mercat en un dels més exigents en termes de poder satisfer les necessitats específiques de les empreses i aconseguir els estàndards de qualitat més alts.

Des de la posició químicament més crítica de decapatge dels fabricants de làmines d’acer i alumini, fins a les posicions més decisives del lacat i impressió de metalls, Gomplast ha desenvolupat tot un seguit de recobriments per a la indústria del metall que garanteixen el màxim rendiment combinat amb una vida útil excepcional. Els nostres rodets ofereixen una elevada resistència a l’abrasió, tall i desgast, alta resistència química, excel·lents propietats de tracció i òptima qualitat d’impressió en els processos de lacat i envernissat. Contacteu amb Gomplast.

Que necessita millorar? Bombillamini

La seva necessitat de millora La proposta de Gomplast Posició en máquina
Excel·lent humectabilitat del sustracte i alta resistència al tall. ULTRAMAX (Poliuretà) Lacat i envernissat en línies de fabricació d’envasos metàl·lics.
Llarga duració, excel·lent estabilitat química i resistència al tall. TEXPLUS Decapat en línies d’acer inoxidable, alumini i altres materials no fèrrics.

imago_bottom